Haluatko äänesi kuuluviin? Ota yhteyttä!

Kerro meille huolesi!

Keräämme nyt yksittäisten kansalaisten (tai kansanryhmien) ajatuksia ja raportteja vallitsevasta maailmantilanteesta, pandemia-elämästä, rokotehaitoista, korruptiosta tai ihan mistä vain kansalaisia askarruttavasta. Voit kirjoittaa meille joko omalla nimelläsi tai anonyymisti.

Lähetä viestisi: espoovkk@gmail.com

Vastaanottamiamme kirjoituksia

Nimetön kirjoittaja

Liittyen uutisointiin mikrosirutuotannon moninkertaistamisesta Euroopassa, joka on herättänyt huolta ja kysymyksiä useissa ihmisissä. Näin diplomi-insinöörinä on pakko sanoa, että teollisuuden sirupula on ihan todellinen.

Saara Oulusta

Onko käynyt niin että olemme alkaneet palvoa väärää Jumalaa? Missä on kunnioitus luomakuntaa kohtaa ja missä inhimillisyys toisiamme kohtaan. Olemmeko unohtaneet että Jumala asuu meissä kaikissa ja kaikkialla ympärillämme. Kenelle olemme sielumme myyneet?

H. S.

Autopaikkoja ei ole, huoltoreittejä ei ole, kadut ovat liian ahtaita jo syntyessään ja kerrostalojen massoitukset ovat kuin patoja tai Kiinan muureja. Miksi tämän on annettu tapahtua, ja ketkä näitä massoituksia tarvitsevat?

Pauli Liikala

Hallitus purki keskiviikkona 2.2.2022 osan koronarajoituksista ja päätti luopua koronapassista, koska sillä ei ole enää merkitystä terveysturvallisuuden näkökulmasta. Koska kahdesti tai useammin rokotettu voi tartuttaa muita henkilöitä, niin miksi sotehenkilöstöltä vaaditaan edelleen koronapassia?