Kansanilta 3.2.2022

3.2.2022

Kansaniltaa päästiin viettämään taas Entressen kirjaston siniseen huoneeseen kokoontumisrajoitusten päätyttyä. Paikalla oli noin 20 jäsentä.

Keskustelimme Valta kuuluu kansalle -puolueen ajankohtaisista asioista. Espoon paikallisyhdistyksen jäsenistössä toivotaan, että puolueeseen nimettäisi virallinen tiedottaja avoimen ja johdonmukaisen viestintäkulttuurin edistämiseksi.

Kävimme läpi yhdistyksen työryhmät, ja sovimme alustavasti työnjaosta. Eduskuntavaalien osalta valmistelut aloitamme mahdollisimman pian. Kävimme keskustelua vaaliohjelmasta, jäsenistö tuonut esiin mm. EU-eron sekä kielteisen kannan Natoon olevan tärkeitä vaaliteemoja.

Espoon VKK ry:n internetsivuilta löytyy Kansanääni -osio. Toivomme kansalaisten lähettävän meille sitä kautta ajatuksia ja raportteja vallitsevasta maailmantilanteesta, pandemia-elämästä, rokotehaitoista, korruptiosta tai mistä vain askarruttavasta aiheesta.

Kansanilta ensi viikolla poikkeuksellisesti keskiviikkona 9.2. klo 17.30 Entressen kirjaston Sinisessä huoneessa.