Suuri kiitos Suomen VKK-leijonapuolueelle

8.2.2022

Saara Oulusta

Suuri kiitos Suomen VKK- leijonapuolue.

Sattumaako, leijona on eläinkunnan johtaja.
 
Karjahtelu täällä Pohjantähden ja leijonavaakunan alla on alkanut. Lauma kyllä tunnistaa johtajansa ennemmin tai sitten myöhemmin häveten typeryyttään.
 
Nyt me kaikki olemme olleet typeriä kuten sanoit Ano, vastuuttomia oman maan päätöksistä, jokainen suomen kansalainen. Emme ole välittäneet Suomen hallituksen päätöksenteon motiiveista ja taustoista, emmekä ole ottaneet riittävästi osaa päätöksentekoon, emmekä kantaneet vastuuta kauniista maastamme. On ihan oma syymme missä suossa maamme tänään makaa. Maa pettää jakojesi alta joka tapauksessa sisar tai veli, viimeistään kun totuus paljastuu sinulle.
 
Onko käynyt niin että olemme alkaneet palvoa väärää Jumalaa? Missä on kunnioitus luomakuntaa kohtaa ja missä inhimillisyys toisiamme kohtaan. Olemmeko unohtaneet että Jumala asuu meissä kaikissa ja kaikkialla ympärillämme. Kenelle olemme sielumme myyneet? Kenelle?
 
Totuus ei pala tulessakaan, sanoo vanha kansa. Sydän tunnistaa kyllä totuuden aina, jos annat sille mahdollisuuden. Jumala ei ole julma, hän antaa aina armonsa laskeutua jos sitä todella pyydät vilpittömin mielin.
 
Jumala on myös isämme, luojamme ja suurin opettajamme. Hän tahtoo että elämme lopulta totuuden valossa, vapaudessa ja harmoniassa luomakunnan kanssa.
 
Tämä on rukous Suomen ja suomen kansan puolesta. Rakas Jumala siunaa meitä armollasi ja johdata meitä totuuteesi. Rukoilen viisautta, voimaa ja rohkeutta kääntää tämä maa ja sen kansalaiset kohti valoa ja Sinun Kaikkivaltiaan Jumalan suojaan ja varjeluksen tielle. Johda meitä.
 
Tämän luettuasi/kuultuasi sytytä kynttilä, risti kätesi ja avaa sydämesi.
 
Kiitos kun luit, tekstiä saa käyttää.