Espoon kaupungin kaavoitus on täysin ala-arvoinen

8.2.2022

H. S.

Kaupunkimme viimeisen kymmenen vuoden kaavoitus on täysin, täysin ala-arvoinen. 

Autopaikkoja ei ole, huoltoreittejä ei ole, kadut ovat liian ahtaita jo syntyessään ja kerrostalojen massoitukset ovat kuin patoja tai Kiinan muureja.

Miksi tämän on annettu tapahtua, ja ketkä näitä massoituksia tarvitsevat? Muualta muuttaneetko? 

Ovatko työpaikat lisääntyneet Espoossa valtavasti kannattavan talouskasvun myötä? Vai onko tolkuton velanotto, asumistuet ja koloasuminen rikastuttanut vain neljää rakennusyhtiötä? Yhtiöitä, jotka rakentavat aivan vimmassa hyödyntämällä kelatukien varassa rakennustöitä tekeviä vierastyöläisiä, joita on yli 50 000!

Ahneus ja korruptio synnyttävät slummeja Espoossa, kuten USA:n kaupungeissakin!

Kuka on vastuussa? Ei ainakaan kukaan tipun alla elävistä myönnä syyllisyyttään. Löytyykö yhtään rehtiä suoraselkäistä espoolaista suomalaista lopettamaan kotikaupunkimme tuhoamisen?

Miksi omakotitalossaan asuva kokoomuslainen ei estä tätä tornitalojen viidakon rakentamista, vaikka heillä on ollut enemmistöpuolueena kaikki mahdollisuudet vaikuttaa väljän ja  turvallisen asumisen rakentamiseen Espoossa? 

Onko käsi toisen taskussa, kuten vihervasemmistokommunisteilla ja heitä äänestäneillä? Taitaa olla yhteiset tavoitteet? Miksi jättää äänestämättä jos kerran on toista mieltä? 

Miksi annamme pienen vähemmistön polkea enemmistön oikeuksiamme turvalliseen ja vapaaseen elämään? Suurimmankin puolueen äänimäärän osuus on vain 10 % äänioikeutetuista. Näiden vähemmistöjenkö te sallitte pilata elämänne ja tulevaisuutenne? 

Aktivoitukaa!

❗️❗️HERÄTKÄÄ JA HERÄTTÄKÄÄ ENEMMISTÖ, saamme parlamentaarisen enemmistön ja pidämme loiset koloissaan❗️❗️

Virkamiesmäärä on vähennettävä kolmasosaan ja pantava valtion velkarahalla loisivat demaribemarit tuottavaan työhön…ja jos ei muita töitä löydy, niin haalarit jalkaan ja tuhottuja metsiä ennallistamaan.

Monopoliasemassa ollut valtion omistama Suomen Sokeri Oy nosti ennen yhtiön myyntiä tanskalaiselle Dansukkerille aina sokerin hintaa samassa tahdissa, kuin inflaatio söi valtion lainarahaa. 

Yhtiön teknillinen johtaja, toivottaessaan minut tervetulleeksi tärkkelysentsyymitehtaan johtoon, kehui yhtiötä sanomalla, että Sokerilla menee hyvin vaikka kolmasosa sen henkilöstöstä irtisanottaisiin. Sitten hän kysyi, mikä toinen asia Sokerissa on hyvää. En osannut arvata. Hän sanoi, että se kun jäljelle jääneistä irtisanottaisiin vielä kolmannes. Ihmettelin kovasti, mutta hän jatkoi yhtiön kehumista ja arvuutteli minulta mikä on se kolmas hyvä syy tulla uuden tehtaan johtoon. En osannut arvata. Hän sanoi, että tehdas ja yhtiö toimivat tehokkaasti vaikka jäljellejääneistä irtisanottaisiin vielä kolmannes! Huomasin tehtaan tuotannosta vastuussa ollessani piankin, että hän oli ollut oikeassa. 

Tämä sama pätee myös kohtuuttomaksi paisuneeseen suomalaiseen virkamieskuntaan, johon on 10 % poliittisella kannatuksella nimitetty kavereita monopoliaseman suojassa loisimaan pesiytynyt joukko tyhjäntoimittajia, joita asiantuntijoiksi itseään kutsuvat.