Aluevaaleista upea tulos: VKK sai 10 paikkaa!

24.1.2022

Vuoden 2022 aluevaaleista muodostui VKK:lle jymymenestys, kun peräti kymmenen ehdokasta pääsi riveistämme aluevaltuustoihin. Ja mikä parhainta myös oma puheenjohtajamme Cia Grönberg näytti hienosti esimerkkiä saavuttamalla paikan Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen valtuustosta.

Nyt valitut 21 hyvinvointialueiden aluevaltuustoa aloittavat toimintansa maaliskuussa. Valtuustot päättävät alueiden sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimesta. Tähän asti päätösvalta on ollut kunnanvaltuustoilla Espoossa ja muissa kunnissa.

Valta kuuluu kansalle (VKK) saavutti valtakunnallisesti 1,3 prosentin kannatuksen. Syyskuussa 2021 aloittaneelle puolueelle kannatus on erinomainen ja tästä on hyvä edetä.

Länsi-Uudenmaan alueella VKK:n riveistä läpi pääsi siis VKK Espoon paikallisyhdistyksen puheenjohtaja ja puolueen jäsenvastaava Cia Grönberg 582 äänellä. Varasijan saavuttivat Panu Huuhtanen 450 äänimäärällä sekä Lotta Haukkovaara 234 äänellä. Kertakaikkiaan loistava tulos siis vaalitulokaspuolueelta!

Espoon Valta Kuuluu Kansalle ry haluaa toimittaa mitä lämpimimmän ja nöyrimmän kiitoksen kaikille ehdokkaitamme äänestäneille. Jokainen ääni tuli todellakin tarpeeseen.

Tästä on upeaa jatkaa kohti ensi vuoden eduskuntavaaleja!

Voit lukea MV-lehden vaalireportaasin tästä: https://mvlehti.net/2022/01/24/ano-turtiainen-vkk-aloitti-eduskuntavaalikampanjan-antamalla-myrskyvaroituksen-aluevaaleissa/

Myös valtamedia intoutui kirjoittamaan hienosta tuloksestamme sanasen: https://www.is.fi/politiikka/art-2000008561509.html