Kansanilta 20.1.2022

21.1.2022

Espoon VKK ry kokoontui viettämään Kansaniltaa 20.1. yhden jäsenensä kotona. Osallistumaan halutessaan pääsi myös etäyhteydellä. Paikalla oli 17 henkilöä, joista suuri osa uusia kasvoja. Toivotamme kaikki sydämellisesti tervetulleiksi kasvavaan VKK perheeseemme!

Keskustelimme Kansanillassa tulevista aluevaaleista ja yhteiskuntamme vallitsevasta tilanteesta. Koemme erittäin tärkeäksi puolustaa meidän kaikkien ihmisoikeuksia ja vapautta, ja siksi haluamme osallistua lauantaina 22.1. kansainväliseen WWD6.0 -mielenilmaukseen Helsingissä.

Suunnittelimme lisäksi mahdollista ohjelmaa tuleviin Kansaniltoihin ja pidimme esittelykierroksen, jossa kukin sai halutessaan kertoa itsestään.

On hienoa huomata, kuinka kansa yhdistyy näinä vaikeina aikoina. Voimme täysin sydämin todeta olevamme yhtä perhettä, kiitos siitä kuuluu jokaiselle yhdistyksen toimintaan jollain tavalla osallistuneelle.

Pidämme Kansaniltoja viikottain torstaisin, mukaan pääset ilmoittamalla siitä sähköpostilla Lotalle osoitteeseen vkk.lottah(at)gmail.com. Kunkin viikon tapaamispaikasta tiedotamme erikseen.