VKK:n Aluevaaliehdokkaan esittely

Cia Grönberg

Laadukkaat ja yhdenvertaiset palvelut lähellä sinua, hyvinvointisi puolesta!

Cia Grönberg

Sairaanhoitaja / terveydenhoitaja, 38v

Espoo

Laadukkaat ja yhdenvertaiset palvelut lähellä sinua, hyvinvointisi puolesta!

Olen 38-vuotias neljän lapsen (10-19v) äiti Espoosta.

Opiskelin ensin lähihoitajan tutkinnon, erikoistuen sairaanhoitoon ja huolenpitoon. Jatkoin opintojani ammattikorkeakoulussa, josta valmistuin sairaanhoitaja-terveydenhoitajaksi.

Olen työskennellyt pääosin kouluterveydenhuollossa, lyhyen aikaa äitiys- ja lastenneuvolassa jonka lisäksi työttömien terveydenhuollossa.

Kouluterveydenhoitajan työssä olen ollut kehittämässä adhd-oppilaiden lääkehoidon seurantaa kouluterveydenhuollossa ja toiminut konsultoivana myös aloittaville lääkäreille adhd lääkehoidossa. 

Olen myös kouluttanut perhetyöntekijöitä lapsensa menettäneiden perheiden kohtaamisessa ja tukemisessa. Tästä aiheesta olen AMK-opinnoissani tehnyt opinnäytetyönkin.

Työttömien terveydenhuollossa adhd-osaamisestani on ollut valtavasti apua, minulle on ohjautunut paljon neurokirjon asiakkaita, osalla diagnoosi – osalla ei sillä hetkellä vielä. Heille olen pystynyt tarjoamaan psykoedukaatiota asiakkaan omien toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

VKK, eli Valta kuuluu kansalle puolueessa toimin puolueen jäsenvastaavana ja Espoon paikallisyhdistyksen puheenjohtajana.

Vaaliteemat:

✔️ Sote-palvelut on saatava läheltä asiakasta viivytyksettä

✔️ Tuotetaan palvelut itse, ehdoton ei yksityistämiselle ja hyvävelikerhoille!

✔️ Kulujen kasvun hillitsemiseksi tulkkikuluja on leikattava ✂️
-> asiakkaan kustantaessa itse tulkkikulut myös suomenkielen oppiminen saattaisi houkuttaa. Työllistyminen kielitaidottomana on lähes mahdotonta.

✔️ Asiakasmaksujen oltava kohtuulliset, ei korotusta niihin!

✔️ Omahoitaja ja -lääkärimalli erityisesti PPT-asiakkaille (paljon palvelua tarvitsevat)

❌ en kannata hallintotehtävien lisäämistä ja vallan keskittymistä – valta kuuluu kansalle, ei hillotolppa eliiteille!

❌ en kannata ulkomaisen halpatyövoiman rahtaamista Suomeen, työllistetään meidän omia työttömiä – tehdään työnteko kannattavaksi

Ciaa voit äänestää aluevaaleissa numerolla 4.