VKK:n Aluevaaliehdokkaan esittely

Jari Huuskonen

Hyvinvointisi puolesta. Luonnollisesti.

Jari Huuskonen

Teknologiapäällikkö, 50v

Espoo

Hyvinvointisi puolesta. Luonnollisesti.

Olen 50-vuotias kahden koululaisen YH-isä Espoosta.
 
Olen aina ollut ns. skeptikko, eli vastavirtaan uiva kala, joten kuluneet kaksi vuotta saivat minutkin lopulta aktivoitumaan politiikkaan. VKK on ainoa vaihtoehto minulle ja meille kaikille. Vaikka olenkin seurannut politiikkaa vuosikymmeniä aiempaa poliittista historiaa minulla ei ole. Tästä huolimatta en voi enää vain istua sohvalla ja olla vaikuttamatta asioihin.
 
Sote-ala on minulle täysin uusi alue, mutta uskon näkeväni sen vahvuudet ja heikkoudet ulkopuolisen silmin tavalla, jolla vuosikausia sote alalla ollut ei enää pysty näkemään.
 
Olen ollut kaikkein vaativammalla teollisuuden alalla eli IT-alalla asiantuntija ja johtamistehtävissä yli kaksi vuosikymmentä. Uskon, että tästä kokemuksesta on hyötyä myös Sote alalla. Talous ja prosessiasiat on minulle jokapäiväistä työtä.
 
Olen myös sitä mieltä, että palo- ja pelastustoimi pitää säilyttää erillisenä toimialana. Lisäksi lastensuojelun sijaishuollon yksityistäminen on ollut virhe.
 
Tehdään yhdessä tästä sotealueesta se paras alue. Äänestämällä minua äänestät itseäsi.
Jaria voit äänestää aluevaaleissa numerolla 9.