VKK:n Aluevaaliehdokkaan esittely

Lotta Haukkovaara

Uskon hyvien kohtaamisien voimaan. Ihan jokainen meistä ansaitsee tulla kohdatuksi aidosti, kiireettömästi ja suurella lempeydellä. Meidän kaikkien hyvinvoinnin puolesta.

Lotta Haukkovaara

Perhetyöntekijä / sosionomi, 35v

Espoo

Uskon hyvien kohtaamisien voimaan. Ihan jokainen meistä ansaitsee tulla kohdatuksi aidosti, kiireettömästi ja suurella lempeydellä. Meidän kaikkien hyvinvoinnin puolesta.

Oletko koskaan ajatellut, että ainoa oikeasti tehokas keino muuttaa asioita on tehdä se sisältä päin? Meidän yhteiskunta on menossa sellaiseen suuntaan, että koen velvollisuudekseni tehdä kaiken mahdollisen Suomen kansan paremman ja terveemmän huomisen puolesta.

Yli kymmenen vuotta sosiaalialan töitä tehneenä uskallan sanoa, että elämäntehtäväni on auttaa ihmisiä. Sydämeni sanoo vahvasti niin. Tapani auttaa on ollut työtä huonosti voivien lasten, nuorten ja perheiden kanssa. Auttaa heitä voimaan paremmin. Olen nähnyt julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin tavat tuottaa hyvinvointipalveluita ja uskon että niitä voidaan tehdä paljon nykyistä paremmin. Oikeasti ihmisten hyvinvointi ja etu mielissämme.

Soteuudistus voi tuoda meille paljon hyvää. Sen avulla voidaan tehdä myös asioita, mitä kansalaiset eivät oikeasti halua. Toivon, että meillä tulevaisuudessakin on itsenäinen Suomi, vapaus omaan kehoon, liikkumiseen, työntekoon ja mielipiteeseen kuten kukin itse haluaa. Kehoitan sinua miettimään, minkälaista elämää haluaisit elää. Sillä valta kuuluu kansalle, nyt ja tulevaisuudessa.

Meidän kaikkien hyvinvoinnin puolesta,
Lotta Haukkovaara
perhetyöntekijä
Espoo

Lottaa voit äänestää aluevaaleissa numerolla 7.