VKK:n Aluevaaliehdokkaan esittely

Pasi Aitamurto

Ihmisen ja hyvinvoinnin puolesta – Pakkoja ja rajoituksia vastaan!

Pasi Aitamurto

Työnjohtaja, 42v

Espoo

Ihmisen ja hyvinvoinnin puolesta – Pakkoja ja rajoituksia vastaan!

Jokaisella tulee olla sananvapaus, itsemääräämisoikeus omaan kehoonsa ja muut perustuslain edellyttämät oikeudet ilman ehtoja.
 
Olen 42-vuotias kolmen lapsen isä Espoosta. Viimeisen vuoden aikana olen kauhistunut siitä mihin maailma ja Suomi on tämän korona pandemian myötä mennyt. Huoli tulevaisuudesta sai minut liittymään Valta kuuluu kansalle puolueeseen!
 
Poliittista taustaa minulla ei ole, eli ei kytköksiä mihinkään instansseihin. Toimin ja ajattelen siis täysin omilla aivoillani, en muiden ohjeiden mukaan. Tulen toimimaan aina ihmisten hyvinvoinnin puolesta.
Pasia voit äänestää aluevaaleissa numerolla 2.