Kansanilta 9.12.2021

14.12.2021

Espoon VKK:n jo perinteeksi tullut torstainen Kansanilta pidettiin 9.12.2021 Entressen kirjastossa.
Suosio oli jälleen odotettua suurempi – paikalla oli VKK:n tukijäseniä jälleen muualtakin kuin Espoosta. Saimme vieraita mm. Vantaan ja Lohjan VKK yhdistyksistä. Väkeä oli paikalla parhaimmillaan lähes 40. Mukana oli taas ensikertalaisia joten toiminta on selvästi hyvässä leviämisvauhdissa ja kiinnostus kasvaa.

Oli aivan mahtavaa nähdä kuinka ihmisten tarve saada keskustella tämänhetkisestä tilanteesta samanhenkisten kanssa saa aikaan suuria helpotuksen tunteita. Yhteisöllisyyttä parhaimmillaan. Siitä iso kiitos kaikille paikalla olleille.

Suunnittelimme yhteistyökuvioita yhdistysten välillä sekä kävimme läpi yhteistä pelastautumissuunnitelmaa ja kokosimme sen suunnitteluun yhteisen työryhmän.

Aluevaaliehdokkaiksi saimme kandidaatteja illan aikana lähes kymmenen. Ehdokkaista otettiin kuvia ammattilaisen toimesta. Julkaisemme hieman myöhemmin pian avattavalle ehdokassivullemme koosteen VKK Länsi-Uudenmaan aluevaaliehdokkaista esittelyineen.

Seuraava Kansanilta pidetään samassa paikassa tulevana torstaina 16.12.2021 klo 17.00 – lämpimästi tervetuloa. Toivomme ennakkoilmoittautumista vkk.ciag(at)gmail.com

VKK Kansanilta
VKK Kansanilta
VKK Kansanilta
VKK Kansanilta