KANSANILLASTA KAJAHTAA - TEHDÄÄN NÄISTÄ KORONAVAALIT!

07.11.2021

Torstai 4.11.2021 jääköön historiaan päivänä, jolloin Espoossa lähdettiin viemään valtaa takaisin niille, joille se kuuluu!

VKK järjesti Espoon valtuustotalossa Kansanillan, minne kokoontui lähes 30 koronafuulauksen vastaisesta ja muustakin järkipoliittisesta toiminnasta kiinnostunutta henkilöä. Uudelle puolueelle tämä Kansanilta oli erittäin hyvä lähtölaukaus!

Valta Kuuluu Kansalle puolueen jäseniä Espoon yhdistyksen kokouksessa valtuustotalolla.
Valta Kuuluu Kansalle puolueen jäseniä Espoon yhdistyksen kokouksessa valtuustotalolla.

Kansanillassa yhdistyksemme sai lentävän startin toiminnalleen ja saimme käynnistettyä lukuisia toimielimiä!

Sen lisäksi Espoon VKK aloitti virallisesti ehdokashankinnan aluevaaleja varten Länsi-Uudenmaan alueella! Kansanillan aikana saimme lukuisia hyviä ehdokaskandidaatteja, joiden lisäksi vahva tahtotilamme on tehdä hyvää yhteistyötä myös sitoutumattomien ehdokkaiden kanssa.

Espoon VKK ry:n hallitus kokoontuu maanantaina 11.9.2021 hyväksymään ensimmäiset aluevaaliehdokkaat.

Aikataulu on tiukka, mutta tehtävissä. Aluevaalit toimivat tietynlaisena esivaalina eduskuntavaaleja silmällä pitäen, minkä vuoksi jokaisen äänestäjän kannattaa pohtia kahdesti, hyväksyykö se eduskunnan vanhojen puolueiden koronatoimet.

Jos sinua epäilyttää, miten koronarokotteen vaikutus tuntuu muuttuvan päättäjien suussa viikottain, muista että Valta Kuuluu Kansalle.

Jos sinua mietityttää, montako kertaa rokotekattavuuden maalitolppaa voidaan siirtää menettämättä uskottavuutta, muista että Valta Kuuluu Kansalle.

Jos sinua ahdistaa ajatus kahden kerroksen yhteiskunnasta, jossa statuksesi määrittää Sinun omat henkilökohtaiset terveydelliset ratkaisusi, muista että Valta Kuuluu Kansalle!

Tehdään näistä vaaleista Koronavaalit! Lähde ehdolle ja äänestä, sillä Valta Kuuluu Kansalle!